Hasan Sopacı'dan Çerkeş'e bir imza daha: Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Hasan Sopacı'dan Çerkeş'e bir imza daha: Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Çerkeş'te projeler bir bir hayata geçiyor. Çerkeşliler'in merakla beklediği ve Başkan Hasan Sopacı'nın seçim vaatlerinden biri olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu da gerçek oluyor

ÇERKEŞ Belediye Başkanı Hasan Sopacı Yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun radye temelinin betonunu bugün döktüklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Gençlere müjdeli haberi duyuran Başkan Sopacı, "Yaz ve kış aylarında da kullanabileceğimiz Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için radye temel betonunu AK Parti İlçe Başkanımız Salih Tarın, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte dualar eşliğinde attık. Her daim ilçemize desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu'na, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitcioğlu'na, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Sn. Murat Kocakaya'ya teşekkür ediyoruz. Büyüyen ve gelişen ilçemize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

hasan-sopaci-cerkes-temel-atma-resim-04.jpg

olimpik-kapali-yuzme-havuzu-cerkes-cankiri-resim-05.jpg

kapali-yuzme-havuzu-temel-atma-cerkes-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler