Hasan Sopacı'dan Turgay Başyayla'ya: Hiç umurumda değil

Hasan Sopacı'dan Turgay Başyayla'ya: Hiç umurumda değil

Sanatçı Turgay Başyayla'nın Instagram üzerinden yaptığı ve hedefine 'belediye başkanlarını' koyduğu açıklamasına Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan en az Başyayla'nın mesajı kadar 'sert' cevaplar geldi.

Milyonların sevdiği sanatçı Turgay Başyayla'nın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından festival düzenleyen Belediye Başkanları'nı hedef tahtasına koyduğu 'sitem dolu' uzun açıklamasına ilk yanıt Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan geldi. Başkan Sopacı; "Çankırı insanının desteğiyle bugünlere gelmiş birisinin böylesi bir açıklama yapmasına içimden gülüyorum. Gülünç durumlara düşüyor" dedi.

Başkan Sopacı Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin "Turgay Başyayla'nın isim vermeden şahsınızı da hedef tahtasına koyan açıklaması karşısında neler söylersiniz?" sorusuna yönelik bakın neler söyledi:

"Açıklamayı arkadaşlar önüme getirdiler... İlk okuduğum andan itibaren sadece ve sadece içimden gülüyordum. Şimdi siz sorunca ben de kişisel yanıt hakkımı kullanacağım. Turgay kardeşim gülünç duruma düşüyor. Kütüğünü aldıracakmış da 'mecburen Çankırılıyım' diyormuş! Bunu, kendisini bugünlere getiren Çankırı'nın insanına söylemesi çok mu çok acı!

Bizler Belediye Başkanları olarak yılda bir kez düzenlediğimiz festival gibi etkinlikleri insanımızı mutlu etmek ve onları bir nebze de olsa huzur bulmalarını sağlama gayretindeyiz. Genciyle yaşlısıyla insanımız hayallerindeki sanatçı ya da sanatçıları karşılarında görmek istiyor.

Dinimiz İslam Peygamberimiz Muhammed a.s... Her Allah'ın günü semazen mi getireceğiz? Her Allah'ın günü mevlit mi okutacağız? Ben son festival etkinliğimize onun da kategorisinde olan Mustafa Taş'ı getirdim. Benim kafamda 10 tane Turgay eder! Örfüyle, ananesiyle, sahip olduğu kültürüyle Turgay'ı çok mu çok gerilerde bırakır!

Yine Çerkeş'te sahne alan İrem Demirci O'nun kulvarında mı? Sanatçının başka bir sanatçıyı belaltı vurması hiç hoş değil. Turgay bunu yapmamalıydı. Onun adına üzülüyorum... Belediye Başkanları ile yaptığı yazışmaları yayınlayacakmış! Hiç umurumda değil... Kendisini daha da gömer..."

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuyla ilgili değerlendirmesini şöyle tamamladı:

"Ben düzenlediğimiz festival programı ile alacağımı aldım! Oraya yaklaşık 30 bin kişiyi topladım. İlçemin de partimin de reklamını yaptım. Kurabiyemi-böreğimi onbinlere tanıttım... Yaptığım etkinlikte onbinlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ilettim. Milletvekillerime verdikleri destekler için teşekkür ettim.

Son olarak şunu ifade edeyim ki; Allah nasip etti Çerkeş'e büyük bir kültür merkezi yaptım. İçerideki masaları kaldırsak rahat 2 bin kişi alır. Zemheri'de yani Ocak ayında Turgay Başyayla'yı ağırlardım... Öylesi bir imkanım vardı... Lakin şu açıklamadan sonra getirmek istesem de getiremem... Aklımızda değil miydi? Aklımızdaydı... Bundan böyle Turgay yerine başkalarını getiririz olur biter! Diyeceğim o ki yolu açık olsun kardeşimizin..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler