Hatalı sollama özel aracı TIRın altına soktu

Hatalı sollama özel aracı TIR'ın altına soktu

Hatalı sollama yapınca kendisini TIR'ın altında buldu.

Sabah saatlerinde Kurşunlu’dan Atkaracalar yönüne doğru 2 km ileride Shell benzin istasyonu önünde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Feci kaza, sabah saat 08.20 dolaylarında İstanbul'dan Ordu'ya hareket halinde olan Hüseyin Aydın (64) yönetiminde 34 UJF 52 plakalı Skoda model özel araç, İstanbul'a gitmekte olan ve yemek molası için yolun kenarına park eden Ferruh Binekoğlu yönetimindeki 41 B 1320 plakalı TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Yaşanan kazada özel aracın ön koltuğunda oturan İpek Aydın (62) ağır olmak üzere sürücü Hüseyin Aydın yaralandı.

TIR'ın altına giren özel araçtan, başından ve yüzünden ağır şekilde ağır yaralı olarak çıkarılan İpek Aydın ile sonradan travma geçirdiği anlaşılan eşi Hüseyin Aydın’ın Kurşunlu Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleleri sonrası Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi..

Meydana gelen kazanın, özel aracın hatalı sollama yapması nedeniyle karşı şeride geçtiği ve park halindeki TIR’a arkadan çarptığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğraflar: Sözcü18.com/Özel)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler