Hatay'da meslektaşı tarafından vurulan polis hayatını kaybetti

Hatay'da meslektaşı tarafından vurulan polis hayatını kaybetti

Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne geçici olarak görevlendirilen komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya'nın (36) denetleme görevi sırasında aralarında çıkan tartışma sonucu polis memuru Mustafa S. tarafından beylik tabancasıyla göğsünden vurularak öldürüldü.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'nden deprem bölgesi Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne geçici olarak görevlendirilen Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya (36) ile bugün saat 04:00 sıralarında denetleme görevi sırasında bir polisle aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Mustafa S. isimli memur, Sarıkaya'yı beylik tabancasıyla göğsünden vurdu. Sarıkaya, açılan ateşte hayatını kaybetti. Olayda polis memuru Hüseyin Yeşil de ayağından yaralandı. Yaralı polis memuru Hatay Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, meslektaşları tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelisi polis memuru da sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

BAKAN YERLİKAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI

Sarıkaya'nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından Selim Sarıkaya'nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'ya gönderildi. Sarıkaya'nın evli ve 2 çocuğu bulunduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin taziye açıklaması yaptı:

"Geçici olarak deprem bölgesi Hatay’da görev yapan Komiser Yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet; acılı ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Kahraman polisimizin makamı âli olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler