Hatay’da mucize kurtuluş! 10 yaşındaki Cudi ve annesi 147 saat sonra sağ olarak çıkartıldı

Hatay’da mucize kurtuluş! 10 yaşındaki Cudi ve annesi 147 saat sonra sağ olarak çıkartıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da İBB ekipleri, depremden 147 saat sonra enkaz altından 10 yaşındaki Cudi isimli bir kız çocuğu ve annesini sağ olarak kurtardı. Cudi, ekiplere, "Sayıyorum. 7 gündür çöküntü altındayız.

6 ŞUBAT'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 depremden etkilenen 10 il de hayatını kaybedenlerin sayısı giderek artarken, deprem bölgelerinden sevindiren haberler de gelmeye devam ediyor.

147 SAAT SONRA KURTARILDI

Hatay merkezde yıkılan bir binada kurtarma çalışmaları yapan İBB ekipleri, depremden 147 saat sonra enkaz altından 10 yaşındaki Cudi isimli bir kız çocuğu ve annesini sağ olarak kurtardı.

"ÇOK KİRLENDİM BENİ HAMAMA GÖTÜRÜN"

Enkazdan kurtarılan Cudi, ekiplere, "Sayıyorum. 7 gündür çöküntü altındayız. Çok kirliyim, beni hamama götürün" dedi. Sedye ile ambulansa taşınan Cudi, "Su verecek misiniz?" diye de sordu. Zonguldak ve Kütahya’dan gelen madenciler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi personeli ile çalışan Kepez Belediyesi arama-kurtarma ekipleri, Cudi’nin 7 katlı binadan zemine indiğini, yaşam boşluğu sayesinde hayata tutunduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler