Hatay’dan acı haber geldi: İki askerimiz şehit

Hatay’dan acı haber geldi: İki askerimiz şehit

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, Belen ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada iki askerin şehit olduğu belirtildi.

Devriye görevi yapan İl Jandarma Komutanlığına ait zırhlı araç, Belen-Amanos Dağları bölgesinde devrildi.Kazada yaralanan yedi asker, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan iki uzman çavuş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ŞEHİT ATEŞİ TOKAT’A DÜŞTÜ
Hatay’ın Belen ilçesinde, jandarma personelini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Seçgin’in (41) Tokat’ın Turhal ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı.

tokat-secgin-sehit-resim-09.jpg

Şehit Seçgin’in Şenyurt beldesindeki baba evine giden Kaymakam Ali Gökay ve askeri yetkililer aileye acı haberi verdi. Şehidin tarım işçisi babası Ali, annesi Hava Seçgin ve 2 kardeşini, yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı. Eve ve mahalleye Türk bayrakları asıldı.

ŞEHİDİN BABA EVİNE BAYRAK ASILDI
Hatay’ın Belen ilçesinde jandarma personelini taşıyan zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Dinç’in Gaziantep’teki babaevine Türk bayrağı asıldı.

bunyamin-dinc-gaziantep-sehit-resim-092.jpgŞahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, İl Müftüsü Ahmet Çelik ve askeri yetkililer, şehit Dinç’in merkez Şahinbey ilçesi Kurbanbaba Mahallesi’ndeki evine giderek, oğullarının şehadet haberini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler