Haydi Çankırı: "Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz"

Haydi Çankırı: "Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz"

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği çevre 10 ilde mağdur olan vatandaşlarımız için Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi ve Kızılay ortaklaşa bir 'yardım paketi' çağrısında bulundular.

ÇANKIRI Valiliği, Çankırı Belediyesi ve Kızılay'ın ortaklaşa yaptığı ve "Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz" mottosuyla duyurulan yardım kampanyasına vatandaşların desteği istendi.

Kampanya duyurusunda "Marketlerimizden alacağınız afet bölgesi için hazırlanan gıda paketlerini 'Afet Bölgesi'ne' ulaştırılmak üzere bize teslim edebilirsiniz" denildi.

Yardım kolisinde; Ayçiçek yağı (1 lt), toz şeker (1 kg), kuru fasülye (1 kg), kırmızı mercimek (1 kg), çay (1 kg), bulgur (1 kg), domates salçası (830 gr), un (1 kg), tuz (750 gr), arpa şehriye (500 gr), tel şehriye (500 gr), makarna (1 kg) bulunmakta.

Kolilerin teslimat yerleri ise; Satın alınan marketler veya Eski itfaiye binası

İrtibat Telefonu: 0376 213 52 84

"Bir Koli de
Sizden Olsun
Gönüllerde Tadınız
Sofrada Tuzunuz Olsun"

yaralarimizi-sariyoruz-resim-02.jpg

Sözcü18 Haber Merkezi; Konuyla ilgili olarak vatandaşın kafasında beliren "Koli fiyatı nedir?" sorusunun yanıtını bulma yönünde yaptığı çalışma Koç, Acarlar ve Yunus Marketler'de yardım paketinin fiyatı 310 TL'den satışa sunulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler