Hayrettin Çelikten ÇATSO'ya bir kez daha başkan adayı

Hayrettin Çelikten ÇATSO'ya bir kez daha başkan adayı

Çankırı Ticaret Sanayi Odası seçimleri 12 Nisan'da start alıyor. 21 üyenin seçileceği yarış için ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten oluşturduğu yeni ekibiyle seçim startını verdi.

12 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Çankırı Ticaret Odası Meslek Komitesi seçimleri için mevcut Oda Başkanı Hayrettin Çelikten "Başkanlık için yeniden adayım" diyerek startı verdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre bin 800 üyeli ÇATSO çatısı altında, üyelikleri askıya alınmış üyeler çıkartıldığında geriye kalan yaklaşık bin 100 tüzel ve gerçek kişiden oluşan firmanın, şartları uyan 810 üye temsilcisinin oy kullanacağı seçimler sonunda 9 ayrı gruptan toplamda 21 üye seçimi gerçekleşecek.

ÇELİKTEN: KURUMSAL YAPI OLUŞTU
ÇATSO seçimleri için adaylığını açıklayarak seçim startı veren iş insanı Hayrettin Çelikten; "Geride bıraktığımız iki dönemde halen Başkanlığını yürüttüğüm ÇATSO'nun kurumsal olarak olması gereken yapıyı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki dönem için öncelikli hedefimiz kronik sorunumuz olan genç nüfusun göçünü önlemeye yönelik çalışmalar olacaktır" dedi. Çelikten sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bölgemizde bugün için yatırımcı yönünden sıkıntı yaşamıyoruz. Lakin istihdam konusu yatırımcımızın en büyük problemi olarak karşımızda duruyor. Bu sorunu ama öyle ama böyle çözerek şehrin yaşam kalitesini ilçeleriyle birlikte yukarılara çıkartma hedefimizde emin adımlarla yürümek istiyoruz. Doğduğu toprakları yaşam mücadelesi için terketmiş insanımızı yeniden bu topraklara getirmek bizlerin öncelikli görevi. Önümüzdeki dönemde mesaimizin önemli bölümünü bu sorunu çözme yolunda ter akıtarak geçireceğiz."

celikten-bolukbasi-ozcenk-cankiri-catso-start-resim-04.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler