HEPAR Çankırı adayı: Yüreğimle siyaset yapıyorum

HEPAR Çankırı adayı: Yüreğimle siyaset yapıyorum

O inşaat işçisi... Sosyal güvencesi yok... Ama HEPAR'ın 1. sıra milletvekili adayı.

HEPAR Çankırı milllevekili adayı Fatih Karaşahin Ilgaz’da su ve kalorifer tesisat işleriyle uğraşan, evli ve 2 çocuk babası.

HEPAR'ın Çankırı milletvekili adayı Fatih Karaşahin "Halkı içinden biriyim hakın içinde olacağım" sloganıyla seçim startı verdi.

Karaşahin “Çankırı'mızı ve Çankırılı bütün hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Daima Çankırı ve ilçelerinde halkın içinde olup onların sıkıntılarını dinleyip onlarlar beraber bütün sorunlara çözüm arayacağım." dedi. Karaşahin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çankırımızın gelişmesi ve ilerlemesi için tarımsal, sanayi ve eğitim alanlarında ARGE çalışmalar yapılıp bunların nasıl geliştirileceğini kaynakları ile beraber araştırılıp geliştirilmeye sunulacaktır.

Parti programımızda iste “Halk düşmanları ve vatan hainleri suçlarından yargılananlara İDAM yasası geri getirilecektir.” 365 günde PKK sorunu tamamen sona erecek artık analar ağlamayacak babalar yas tutmayacak. Baş örtüsü meselesi Türkiye’de asla sorun olmayacak. halkın giyinişine değil beyin bilgisine bakılacak.

Tarım ve hayvancılık faizsiz krediler verilip, her köye öğretmen, imam ve ziraat mühendisi atanacak. Avrupa Birliğine giriş süreci durdurulup müzakereler baştan sona gözden geçirilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler