HÜDA PAR’dan İstanbul da aralarında üç büyükşehirde AKP’ye destek kararı

HÜDA PAR’dan İstanbul da aralarında üç büyükşehirde AKP’ye destek kararı

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara ve İstanbul’da Cumhur İttifakı adayını destekleyeceklerini, İzmir’de de ittifakın söz konusu olabileceğini açıkladı.

TERÖR örgütü Hizbullah'la bağlantılı olduğu belirtilen HÜDA PAR, yerel seçimde üç büyükşehirde Cumhur İttifakı'nın adaylarını destekleyecek. Kararı partinin genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu açıkladı.

Ankara ve İstanbul’da AKP’yi Cumhur İttifakı adayını destekleyeceklerini açıklayan Yapıcıoğlu, “İzmir’de de muhtemelen benzer bir şey olacak” dedi.

25 TV kanalında katıldığı programda açıklamalarda bulunan Yapıcıoğlu, “Birkaç büyükşehirde destekleme kararı aldık. Diğer yerlerin çoğunda HÜDA PAR’ın kendi logosuyla, kendi ismiyle, kendi adaylarıyla seçimlere girmesi konusunda bir karara vardık ve bu kararımızı da kamuoyuyla paylaştık. İstanbul ve Ankara’da Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek vereceğiz. İzmir’de de muhtemelen benzer bir şey olacak” ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu “Bazı yerlerde, bazı seçim çevrelerinde, bazı illerde olabilir, bazı ilçelerde olabilir hatta bazı beldelerde olabilir, orada farklı partiler ya da farklı gruplarla bazı ittifaklar gelişebilir. Onu zaman gösterecek” dedi.

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da düzenleyecekleri aday tanıtım programıyla bazı illerin belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler