Hüseyin Baş'tan Altılı Masa'ya yanıt gecikmedi

Hüseyin Baş'tan Altılı Masa'ya yanıt gecikmedi

Altılı Masa'ya katılma talebi kabul görmeyen BTP Lideri Hüseyin Baş, birbirinden ilginç iki paylaşımla kararı değerlendirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde yapılan ‘Altılı Masa’ toplantısında Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın ittifaka katılma talebi de görüşüldü.

Altılı Masa’dan yapılan ortak açıklama sonrası BTP lideri Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından dikkat çeken iki paylaşımda bulundu. Baş, ilk paylaşımında futbolcu Cristiano Ronaldo'ya ait bir fotoğrafı "Sakin" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

btp-1.jpg

Baş bu paylaşımın hemen ardından bu kez "Gençleri iyi tanıyın, kafalarına bir şey koydukları zaman yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanamaması için elimizden geleni yapacağız" mesajını "6’lı masaya ilişkin açıklama, kamuoyuna saygıyla…" notuyla paylaştı.

btp.jpg

KATILMA TALEBİ KABUL GÖRMEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BTP’nin Altılı Masa’ya dahil olma talebini de iletti. Ancak liderlerin büyük bölümü, Altılı Masa’nın 12 Şubat’tan bu yana belirlenen ortak ilke ve değerler zemininde önemli bir yol aldığını ve böyle devam edilmesi yönünde görüş bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler