Hüseyin Filiz: Köprülü kavşak projemiz hazır

Hüseyin Filiz: Köprülü kavşak projemiz hazır

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi yaklaşırken AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Filiz de Çankırı’nın gelişmesine ve insanımızın şehir içerisindeki yaşamına önemli katkıları olacak projelerini açıklamaya devam ediyor.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz, Valilik, Adliye, Emniyet Müdürlüğü ve çok sayıda okulun bulunduğu bölgenin trafik sıkışıklığını tamamen oradan kaldıracak projesini açıkladı.

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi yaklaşırken AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Filiz de Çankırı’nın gelişmesine ve insanımızın şehir içerisindeki yaşamına önemli katkıları olacak projelerini açıklamaya devam ediyor. Önceki gün Çankırı kamuoyunda heyecan yaratan "Alternatif Bulvar" projesini açıklayan AK Parti Adayı Hüseyin Filiz, şimdi de Valilik binası ve çevresini rahatlatacak 'köprülü kavşak' projesini ortaya koydu.

PROJE HAYATA GEÇTİĞİNDE TRAFİK KAZALARI DA OLABİLDİĞİNCE AZALACAK

Valilik binası bölgesine büyük prestij sağlayacak olan proje kapsamında Çankırı-Ankara yolu yapımı devam eden ve uzun bir süredir bitirilemeyen Çevre Yolu ile birleşecek. Kamu kurumlarında çalışan personellerin mesai çıkışlarında oluşturduğu trafik sıkışıklığını da giderecek olan proje ile kırmızı ışıklarda oluşan uzun kuyruklar yok olacak. Trafik kazası risklerini de ortadan kaldıracak proje şehrin Ankara tarafından girişinde de estetik bir görüntü sağlayacak.

"ÇANKIRI'MIZIN PRESTİJİNİ DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ"

Proje hakkında konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, "Bu projeyi Hükümet Konağı bölgesinde oluşan trafik yoğunluğunu gidermek ve şehir içerisindeki bütünlüğü sağlamak için hazırladık. Bu dev projemiz ile Çankırı’mızın prestijini daha da yükselteceğiz. Vatandaşımızın sokaktaki yaşamını kolaylaştırma adına ortaya koyacağımız yeni projeleri sizlerin onayına sunmaya devam edeceğim" dedi.

emekli-ulasim-su-bedava-huseyin-filiz-cankiri-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler