İbrahimovic: "Türkiye'den teklif gelirse..."

İbrahimovic: "Türkiye'den teklif gelirse..."

İsveç'in yıldızı Zlatan İbrahimovic, Türkiye ile oynanacak özel maç öncesi Ankara'da bir basın toplantısı düzenledi.

Belindeki rahatsızlığın devam ettiğini ifade eden İbrahimovic, "Türkiye'de olmaktan son derece mutluyum. Yarınki maçta sahada olmak istiyorum ama belimde sorun olduğu gerçeği var. Ama konum olarak kariyerimde önemli noktadayım." şeklinde konuştu.

GALATASARAY ÖRNEĞİ VE DÜNYA KUPASI FAVORİSİ
Türk futboluyla ilgili olumlu şeyler düşündüğünü belirten İsveçli yıldız, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları bunu gösteriyor. Ayrıca 4 tane iyi İsveçli oynuyor. Bu kaliteyi de gösteriyor." dedi.

"18 yaşında bir Zlatan'la karşılaşmış olsaydınız, ona ne tavsiye verirdiniz?" şeklinde yöneltilen soruya "Bunu düşünmek çok güzel bir duygu. Keşke 18 yaşında olabilseydim. Önümün çok açık olduğunu söylerdim. Kendime böyle önerilerde bulunurdum." cevabını veren İbrahimovic, "Dünya Kupası'ndaki favorin kim?" sorusuna ise "Dünya Kupası'nda bu sene çok güçlü takımlar var. Başarılı bir turnuva olacağını düşünüyorum. Favorim o ülkede oynanacağı için Brezilya. Benimn şahsi favori takımım; takım arkadaşlarımın olduğu ülkelerden birinin kazanmasını isterim. (Brezilya, İtalya, Uruguay, Hollanda)" yanıtını verdi.

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE..."
Zlatan İbrahimovic, "Türkiye'den teklif gelmesi durumunda ne yaparsın?" sorusunu duyunca güldü ve "PSG'de çok mutlu olduğunu belirtmek isterim. Takımın sahipleri inanılmaz destek veriyor. Açıkçası, Paris'te mutluyum, orada devam etmek istiyorum. Türkiye'den teklif gelirse tabiki mutlu olurum. Bu beni sadece mutlu eder, hala isteniyor olmak güzel bir şey olur." dedi.

Yıldız futbolcu, kişisel performansıyla ilgili soruya ise "Şuan kendi kişisel performansımdan çok mutluyum. Geçen seneki performanstan daha iyi olduğumu düşünüyorum. Geçmiş sezonlardaki rekorlarımı geçmekteyim, bu mutluluk verici. Kariyerimin sonun ageldikçe kendimi bir şarap gibi görüp daha da iyi olacağıma inanıyorum." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler