İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ilgaz'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ilgaz'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu'da Yurduntepe kayak merkezi açılış sonrası dönüş yolunda Ilgaz ilçesine uğrayarak Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'ün bölge ile ilgili taleplerini dinledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu'da gerçekleştirilen Yurduntepe Kayak Merkezi'nin açılış töreni dönüş yolunda uğradığı Ilgaz ilçesinde Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu ve Belediye Başkanı Mehmed Öztürk'ten bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretle ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk; "Sayın Bakanımızın Kastamonu'dan Ankara'ya dönüşünde ilçemizde bir mola verdi. Burada sayın milletvekillerimizle birlikte Ilgaz'la ilgili taleplerimizi kendisine ilettik. Sayın Bakanımız da taleplerimizin takipçisi olacağını belirtti" dedi.

KÜLTÜR ve TURİZM BAKAN YARDIMCISI DA ILGAZ'DA
Öte yandan Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile birlikte Ilgaz Doruk ve Yıldıztepe Kayak Tesislerinde incelemelerde bulundular. Ilgaz dağının Kastamonu tarafında kalan bölümde açılan Yurduntepe Kayak Merkezi’nin açılışına katılmak üzere buraya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nasir Alpaslan açılış programının ardından Çankırı sınırları içerisinde bulunan Yıldıztepe Kayak Tesisleri ile yıkılması planlanan Doruk Otel'de incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, bölgedeki son durumla ilgili Bakan Yardımcısı Alpaslan’ı bilgilendirirken, Yıldıztepe’ye daha çok turist çekilmesi için destek istedi.

ilgaz-cankiri-bakan-yardimcisi-ziyaret-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler