İdlib'den acı haber! Bir askerimiz şehit

İdlib'den acı haber! Bir askerimiz şehit

İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğu açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) saldırı sonrasında bölgede tespit edilen 21 rejim hedefinin yoğun şekilde ateş altına alındığını duyurdu.

Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu bir askerimiz daha şehit oldu.

Konuyla ilgili Gaziantep Valiliği’nden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu hemşehrimiz Tank. Söz. Er. Mecit Demir şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

MSB: 21 REJİM HEDEFİ ATEŞ ALTINA ALINDI
Milli Savunma Bakanlığı da saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, saldırı sonrasında bölgede tespit edilen 21 rejim hedefinin yoğun şekilde ateş altına alındığını açıkladı. Bakanlığın açıklaması şu şekilde:

"Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza, rejim tarafından yapılan tank atışları sonucunda, kahraman bir silah arkadaşımız yaralanmış ve hastaneye sevk edildiği sırada maalesef şehit olmuştur. Şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamıştır, bundan sonra da bırakılmayacaktır!

Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Alçak saldırı sonrası bölgede tespit edilen 21 rejim hedefi derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır."

GAZİANTEP'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
İdlib'de şehit düşen Tankçı sözleşmeli er Mecit Demir'in acı haberi Şehitkamil ilçesi Yenimahalle'deki evine ulaştı. Şehit Mecit Er için yarın (pazar) Bahattin Nakiboğlu Camiinde kılınacak öğle namazı akabinde düzenlenecek törenle Asri Mezarlıktaki şehitliğe defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler