İdman sonrası baklavalar Sözcüden!

İdman sonrası baklavalar Sözcü'den!

Zorlu Hacettepe engelini 3-2'lik skorla geçen mavi - beyazlıların bugünkü ter idmanı sonrası baklava ziyafeti gerçekleşti...

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde güçlü Hacettepe engelini 3-2 gibi bir skorla geçen mavi - beyazlılar bugün yaptıkları ter idmanı ile yarınki Körfez deplasmanına hazırlandılar.

İDMAN SONRASI GÖRÜNTÜLER İÇİN

Kamp Eğitim Merkezi sentetik sahada Teknik Direktör Sezai Yıldırım nezaretinde çalışan futbolcular, yaklaşık 1.5 saat süren idman sonrasında, Sözcü18'in "galibiyet primi" olan baklavasıyla enerji depoladılar.

Vedat Beki'nin maç öncesi köşesinde kaleme aldığı yazıda "Galibiyet halinde tepsi tepsi baklavalar benden size helal olsun" mesajı bugünkü ter idmanı sonrasında yerine getirildi.

YILDIRIM: BEN OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Çankırı'nın tatlıdaki lider ismi Baloğlu firmasından sipariş edilen tatlılar, ter idmanı sonrasında teknik kadro ve futbolculara sunuldu. Takımın Teknik Direktörü Sezai Yıldırım "Göreve geldiğim günden bu yana Sözcü18'in haberlerini ilgiyle takip ediyorum. Çankırı Belediyespor adına gösterdiğiniz yakın ilgi ile birlikte, kentin de takımına sahip çıkması yönündeki çabalarınız takdire şayan. Bizler bu kentin başarısı için görev yapıyoruz. Sıkıntıları da birlikte aşacağımıza yürekten inanıyorum. Oyuncularıma olan güvenim her geçen gün artarken, basın desteğini de bizlere hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler