İdris Şahin: Yola Çankırı'da çıktım, Çankırı'dan devam

İdris Şahin: Yola Çankırı'da çıktım, Çankırı'dan devam

Milletvekili Şahin hakkında fısıltı gazetesinin yaydığı iddialara yazılı açıklama ile yanıt verdi...

AK Parti Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. İdris Şahin, kamuoyunda son 48 saattir fısıltı gazetesince yayılan "İdris Şahin Çankırı'dan değil Ankara'dan aday olmuş" iddialarına yalanladı. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Çok değerli Çankırılı hemşehrilerim; İcra etmekte olduğum 24. Dönem Çankırı Milletvekilliği görevine bir dönem daha (7 Haziran 2015 seçimleri sonrası) talip olduğumu 19 Şubat 2015 tarihinde AK Parti Genel Merkezi'ne yaptığım başvuru ile gerekli mercilere bildirmiş bulunmaktayım.

Gerek ilimiz merkezinde, gerek köylerimizde, gerekse teşkilatımız içerisinde bulunduğum temaslar esnasında; şahsımın Ankara ili için aday adayı olduğumu hemşehrilerim tarafndan duymaktayım. Adaylığım mevzuunda son günlerde Çankırı'da kim veya kimler tarafından yapıldığını bilmediğim ancak şahsımı rahatsız eden bu dedikodular dolayısıyla açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Hem mesleki hem de siyasi hayatıma başlayıp, icra ettiğim, köylerini, muhtarlarını, ilçelerini ve Çankırı'da yaşayan hemşehrilerimin büyük bir kısmını birebir tanıdığım; ihtiyaçlarını ve çözümlerini bildiğim memleketim Çankırı dışında siyasi hayatımı devam ettirmeyi hiçbir zaman düşünmemekle beraber başvurumu bu yönde gerçekleştirmiş olup sadece Çankırı ili için aday adayı olmuş bulunmaktayım.

Çok değerli Çankırılı hemşehrilerimin şahsım hakkında çıkan bu tarz dedikodulara ve asılsız ithamlara itibar etmemelerini bekler, Çankırı'da çıktığım yola Çankırı'da devam edeceğimi tüm hemşehrilerime duyururum."

cankiri-sahin-idris-kayitbelgesi-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler