İdris Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İdris Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Türk milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesidir. 

Ve çok iyi bilinmelidir ki, dünya var oldukça aziz Türk milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecek, şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.

Zira, Gazi Mustafa Kemal'in de dediği gibi 'Hakiki zafer yalnızca muharebe meydanlarında muvaffak olmak değil, asıl zaferdeki muvaffakiyetlerin kaynağını kuvvetlendirmek, milleti yükseltmektir'.

Bu vesileyle, mübarek kanlarıyla Bedir'den Çanakkale'ye kadar iman ve hürriyet mücadelesi veren aziz milletimin Zafer Bayramını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanlarının cennet, ruhlarının şâd olmasını temenni ederim."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler