İdris Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İdris Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı ve parti sözcüsü Av. İdris Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Şahin "Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşayacaktır." dedi.

DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı, TBMM 24. Dönem Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını sağlayan bu kutlu günde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük milletimiz, Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıl dönümünde; aziz milletimizi, istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için DEVA Partisi  ile yola çıktığımızın bir kez daha altını çizmek isteriz.

Büyük Taarruz’un 99. Yılında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşayacaktır. 

30 Ağustos demokrasimizi, bağımsızlığımızı ve istiklalimizi tehdit eden unsurlar karşısında, milletimizin azmini, gücünü ve birliğini bizlere hatırlatan en önemli kutlu günlerden biridir. 

Milletimizin içinde bulunduğu olumsuz siyasi ve ekonomik şartlar karşısında birlik beraberlikten doğan gücünü kaybetmeyeceğine inancımız tamdır. Bu inançla ülkemizin dört bir yanında huzur ve refah ortamını yeniden sağlamak için mücadele etmekteyiz.

Bize bu zaferi armağan eden, Türk milletinin istiklal ve istikbali için mücadele eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler