İdris Şahin'den 'bayram mesajı'

İdris Şahin'den 'bayram mesajı'

DEVA Partisi kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Bayramlar, milli ve dini duyguların güçlendiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, karşılıklı sevginin, saygının güçlendiği özel günlerdir.

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, bizleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak umutlarımızı canlandırmaktadır.

Ülkemizin hukukun üstünlüğü ve yüksek demokratik standartlarla ekonomik, siyasal ve toplumsal bakımdan gücünü tekrar kazanacağı bir gelecek sunmak üzere yola çıktık.

Bu bağlamda, hak, hukuk ve adaletin her alanda tecelli etmesi arzumuz tamdır. Bu özel ve mübarek günleri, layığı ile yaşamayı temenni ediyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik buhran ve işsizlik maalesef ki mübarek Kurban Bayramı'nda yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatacak gücü bulamayan halkımızı derinden zedelemektedir.
Tekrar eski özlediğimiz bayramları yaşayacağımız, sevdiklerimizle beraber olacağımız, rabbimize adadığımız kurbanın ihtiyacı olan kişilerle paylaşıyor olmanın hazzını yaşayacağımız, evine refah içinde ekmek götürebilmenin huzurunu yaşayacağımız, ekonomik açıdan rahatladığımız, iş ve aş kaygımızın olmadığı, yüzlerimizin güldüğü, sevdiklerimizle beraber bayramlarımızı bayram tadında yaşayacağımız günlerin gelmesi için dua ediyoruz.

Rabbimizin dualarımızı kabul etmesini diliyor, tekrar tek yürek olarak kardeşliğimizin birliğimizin pekiştiği bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler