İdris Şahin'den "Berat Kandili" mesajı

İdris Şahin'den "Berat Kandili" mesajı

TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, bu gece kutlanacak olan Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle bunalan gönüllerimizi de aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır.

Millet olarak bu düşünceler ile mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'ne yeniden ulaşmanın şükrü ve mutluluğu içerisindeyiz.

Berat; zulmetten nura, esaretten hürriyete, günahtan sevaba yönelik ve ulaşmanın adıdır. Bu kutlu gece hem af ve ilahi rahmete kavuşma hem de Allah'a kul olabilme şerefine ulaşan inananların beratına vesile olacağı bir gecedir. Onbir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili; Müslümanların, sonsuz merhamet sahibi olan yüce Allah'a sığınarak günahlarından arındıkları, ilahi lütuf ve bereketine eriştikleri müstesna gecelerdendir.

Duamız odur ki bu gece; Çağımızın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olsun. Bu düşüncelerle Aziz milletimizin ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin Berat Kandili'ni kutluyor ve bu gecenin İslâm Aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Cenâb-ı Hak'tan niyaz ediyorum."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler