İdris Şahin'den 'Mevlit Kandili' mesajı

İdris Şahin'den 'Mevlit Kandili' mesajı

TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin 'Mevlit Kandili' dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Şahin'in yazılı mesajı şöyle:

"Sevgi ve rahmet Peygamberi Hz. Muhammed(s.a.v)’in dünyaya geldiği gün olan Mevlit Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın şükrü içerisindeyiz. Hz.Peygamber’in doğumu ile insanlığın bağrında saadet kapıları açılmış, hak, adalet, fazilet, ahlak, sevgi, şefkat ve ihlas prensipleri ile insanlık mutluluğa kavuşmuştur. O, beşeriyete Allah’ın en mükemmel dini olan İslam’ı tebliğ etti. Yüce Allah, kullarına olan nimetini en son onunla tamamladı.

Bugün hepimiz Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in engin sevgi ve hoşgörüsüne, izzet ve keremine, rehberliğine her zamankinden fazla muhtacız, bu değerlere kavuşmak da Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in hayatını anlamak ve onun yaşadığı şekilde yaşamakla mümkün olacaktır.

Mübarek Mevlit Kandili de, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Cenab-ı Hakk’ın hepimize, bu geceyi layıkıyla eda etmeyi nasip etmesini temenni ederken, bu mübarek gecenin, ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyor, Aziz Milletimin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandilini kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler