İhsan Bostan, Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğunda

İhsan Bostan, Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğunda

İsmail Hakkı Esen'in Belediye Başkanlığına seçilmesinden sonra ekibini oluşturma çalışmaları devam ediyor. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İhsan Bostan, kamudaki görevinden ayrılarak Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Edinilen bilgilere göre; Çankırı İl Tarım Müdürlüğü kadrosunda 'mühendis' olarak çalışan ve Ziraat Mühendisleri Odası İl Başkanlığı görevini yürüten İhsan Bostan'ın Belediye Başkan Yardımcılığı'na atandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız İhsan Bostan "Bugün itibari ile kamudaki görevimden Çankırı Belediyesi'ne geçiş işlemlerim tamamlandı. Çankırı'ya ve insanımıza hizmete Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile devam edeceğim." dedi.

İhsan Bostan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda da; "Bugün itibariyle Cankırı Belediye Baskanımız Sayın İsmail Hakkı Esen beyin tensipleri ile Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Rabbim hizmet için çıktığımız bu yolda başımızı öne eğdirmesin. Memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi.

İHSAN BOSTAN KİMDİR?

1978 Yılında Çankırı ili Yapraklı ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulu'nda,lise öğrenimini Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, yüksek öğrenimini de Gazi Osman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde tamamladı.

2001 Yılında askerlik görevini 'yedek subay' olarak tamamladıktan sonra 2003 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 'mühendis' olarak göreve başladı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev almış olup halen Çankırı Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Başkanlığı görevini yürütmekte. İhsan Bostan evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler