İki bayramı birlikte kutluyoruz

İki bayramı birlikte kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramını birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı'nın bir arada kutluyoruz. Zafer Bayramı'nın 89. Yıldönümü kutlama törenleri, Çankırı'da bugün 97.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili ilk tören sabah saat 09.00'da Anıt Alanına çelenklerin konulması ile başlayacak. Vali Vahdettin Özcan saat 09.20 ila 09.50 arasında Orduevi'nde tebrikleri kabul edecek. Saat 10.00'da Atatürk Bulvarı üzerinde başlayacak olan geçit töreni, akşam saat 21.00'de Fener Alayının geçidi ile sona erecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere, milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, askeri, emniyet ve yargı temsilcileri, şube müdürleri ile siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcilerinin katılması bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMI PROGRAMI

Öte yandan Ramazan Bayramı ile ilgili program Vali Vahdettin Özcan'ın katılımı ile bugün saat 10.30 – 11.30 arasında 100 Yıl Kültür Merkezi (Fuaye) salonunda gerçekleştirilecek, devamında Huzurevi, Hastane (Eski Bina), Yetiştirme Yurdu, Cezaevi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler