İki çocuk annesi kadını öldürüp intihar etti

İki çocuk annesi kadını öldürüp intihar etti

Aydın'ın Efeler ilçesinde Erdal Akın (44), 2 çocuk annesi Seher Özer'i (30) silahla başından vurdu ve sonrasında aynı silahla intihar etti.

Efeler’de Seher Özer (30) ile evlenmek isteyen ancak reddedilen Erdal Akın(44), tartışma sonrasında cinnet geçirdi. Erdal Akın yanında bulunan tabanca ile önce evlenmek istediği Seher Özer’i vurdu, sonra kendi kafasına ateş etti. Seher Özer olay yerinde hayatını kaybederken, kafasına ateş eden Erdal Akın kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre olay, sabah saat 08.00 sıralarında Efeler ilçesinin Osman Yozgatlı Mahallesi Hakkı Bey Caddesi’nde bulunan 1212 sokak üzerindeki parkta meydana geldi.

Erdal Akın (44) isimli şahıs boşanmış ve 2 çocuk annesi olan Seher Özer (30) ile evlenmek istedi. Ancak kadın evlenmeyi reddetti. Bunun üzerine evlenmek istediği kadın ile tartışan şahıs cinnet geçirdi. Yanında bulunan tabanca ile önce evlenmek istediği kadına ateş ederek vurdu. Ardından da aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti. Seher Özer (30) olay yerinde hayatını kaybederken, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan cinayet şüphelisi Erdal Akın(44) de hastanede yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülmekte olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler