İkinci 500 dev firma arasında Aytaç da var

İkinci 500 dev firma arasında Aytaç da var

İSO'nun açıkladığı ülkedeki ikinci 500 büyük sanayici

arasına Bozok Gıda 430. sırada yer alarak girdi.

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) "İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2009 Yılı Raporu"na göre, Adana'da faaliyet gösteren Oyka Kağıt Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş, 98 milyon 178 bin 311 liralık net üretimden satışla ilk sırada yer alırken, Çankırı - Çerkeş'te faaliyet gösteren Bozok Gıda Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. (Aytaç) 49.446.814 TL net üretimden satışla 430'uncu sırada yer aldı. 

ADİL TEKDEMİR: BOZOK'TA HEDEFLER BÜYÜK
Aytaç Genel Müdürü Adil Tekdemir, İSO'nun açıkladığı listede Bozok Gıda'nın 2'inci 500 diliminde yer almasını Sözcü18.com'a şöyle değerlendirdi:

"Bildiğiniz gibi Aytaç olarak ilk 500'de yer almıştık. Bize bağlı bir şirket olan Bozok Gıda'nın giderek büyümesi bizleri fazlasıyla sevindiriyor. Koyduğumuz hedefler arasında 2011 yılında Bozok Gıda'yı ilk 500 firma arasında görmek var. Özellikle İran ve Irak'la yaptığımız anlaşmalar çerçevesinde bu ülkelere 2 bin ton dolayında satış yapacağız. Bunun yanısıra hükümetimizin Rusya ile yaptığı anlaşma da bizlere olumlu yansıyacak. Kümes hayvancılığının önümüzdeki dönemde oldukça rağbet göreceğini görüyoruz. Çankırı'da bu yöntemi yaygınlaştırmak için hazırladığımız projeleri de uygulamaya koyacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler