İkisi de aday olmayacak

"İkisi de aday olmayacak"

Gökçek ve Topbaş aday olmayacak...

Habertürk'te ekrana gelen 'Açık ve Net' programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce yerel seçimlere dair ilginç iddialarda bulundu.

"TOPBAŞ VE GÖKÇEK ADAY OLMAYACAK"
AK Parti'de Kadir Topbaş ve Melih Gökçek'in yeni dönemde aday olmayacağını belirten İnce: "Benim görevim partinin belediye başkan adaylarını bulup çıkarıp onları tanıtmak değil. Herhangi bir şahsın adaylığını tartışmam çok yanlış olur. Bence ne Kadir Topbaş ne de Melih Gökçek aday olmayacak. Kulislerde bu iki ismin de değiştirileceği yönünde konuşmalar kulağımıza geliyor" dedi.
 
"CHP İSTANBUL'DA SÜRPRİZ YAPACAK"
CHP'nin İstanbul adayı konusunda büyük bir sürpriz yaşanabileceğini ifade eden Muharrem İnce, 1989 zaferinin yeniden tekrarlanabileceğinin altını çizdi. İnce sözlerine şöyle devam etti: "1994'de Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanması sürpriz sayılmıştı. İstanbul'da herkes Bedrettin Dalan'ın alacağını söylüyordu, ama 1989'da Nurettin Sözen geldi aldı. Parti doğru tercihler yaparsa 1989 zaferini yeniden yaşarız diyorum."
 
SARIGÜL CHP ADAYI OLACAK MI?
En çok merak edilen konulardan biri olan Sarıgül'ün adaylık meselesine de açıklık getiren CHP'li İnce şu ifadelere yer verdi: "Benim tartışmam gereken konu bir milletvekili olarak gündeme ilişkin tartışmaları takip etmek. Herhangi bir kişinin belediye başkan adaylığını telaffuz etmem, olur ya da olmaz demem benim görevimle bağdaşmaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler