İktisatEvim'den peşinatsız ev ve araba kampanyası

İktisatEvim'den peşinatsız ev ve araba kampanyası

Peşinatınız ev satın alımınız için çok önemlidir ve ne kadar çok katkıda bulunabilirseniz, ev sahibi olarak o kadar iyi başlarsınız.

Kredi geçmişinizi ve puanınızı iyileştirmenin yanı sıra ipotek almanın önündeki ana engellerden biri, peşinatınızı karşılamak için yeterli para tasarrufu sağlamaktır.

Bazen agresif bir şekilde tasarruf etmek veya bir emeklilik hesabından borç almak gibi bir peşinat için tasarruf etmenin daha geleneksel yolları, evinizi satın almak için gereken miktara ulaşmayabilir. Ya da bu tarz bir birikiminiz dahi olmayabilir.

Peki, peşinatsız nasıl ev sahibi olacaksınız?

Peşinat tutarınız neden önemlidir?

Peşinatınız ev satın alımınız için çok önemlidir ve ne kadar çok katkıda bulunabilirseniz, ev sahibi olarak o kadar iyi başlarsınız. Daha rekabetçi bir kredi faiz oranı almanız muhtemeldir ve yüzde 20 peşinat için yeterince tasarruf eder ve kitle fonlaması yaptırırsanız ipotek sigortasına ihtiyaç duymazsınız.

Ev sahibi olma yolculuğunuza iyi miktarda öz kaynakla başlamak kayda değer bir başarı gibi hissettirmelidir. Banka kredi ihtiyaçlarınızda bu önemlidir. Ancak İktisatEvim ile tasarruf finansman sisteminde peşinatsız ev sahibi olabilirsiniz. 

Bankaların birbirinden farklı faizli kredilerine karşı tasarruf finansman şirketleri faizsiz ve peşinatsız ev ve araba almanıza olanak sağlıyor. 

Tasarruf finansman şirketleri avantajları

Faizsiz bir kredi için bir reklam gördüğünüzde, faiz konusunda endişelenmenize gerek kalmadan borç almanın kolay bir yolu olduğunu anlarsınız.  

Gerçekten bazı faizsiz krediler olsa da bu sıfır maliyet anlamına gelmez. Sadece hizmet bedeli ödeyerek almak istediğiniz ev ya da arabayı gerçek fiyatı ile satın alabilirsiniz. 

İktisatEvim faizsiz kredi, yalnızca anaparayı veya borç verenden ödünç aldığınız parayı faizsiz olarak geri ödediğiniz anlamına gelir.

Yüzde sıfır (0) faiz finansmanına hak kazanmak için İktisat Evim ile irtibata geçin. Süresiz yüzde sıfır (0) faiz sunan İktisat Evim peşinatsız araba edindirme sistemi ile ilgili ödeme yapamadığınızda pandemi sebebi ile dondurma hakkına da sahipsiniz. 

İktisatEvim'den peşinatsız kampanya

Faizsiz ve peşinatsız ev veya araba alabilir misiniz? Evet, tasarruf finansman sisteminde bu mümkün! Tek yapmanız gereken kendi gelir ve gider planlamanızı yaparak ilgili sisteme başvuru yapmaktır. Ardından ilgili yetkili size en uygun İktisatEvim sistemini sunacaktır. 

Peşinat bazen çok zorlayıcı olabilir. Özellikle pandemi döneminde peşinat tutarını köşede tutarak ev ya da araba başvurusu yapmak isteyebilirsiniz. Ya da hiç peşinat biriktirememiş olabilirsiniz. Her hâlükârda İktisatEvim peşinatsız ev ve araba sahibi olabilmeniz için uygun şartları sağlıyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler