İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk'den yeni bir skandal!

İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk'den yeni bir skandal!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi Müdürü Nazır Şahin‘in sekiz yıllık görev süresi doldu diye yerine kimi teklif ettiği ortaya çıktı. Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi Müdürü Nazır Şahin'in 8 yıldır sürdürdüğü 'müdürlük' görevinin son günlerinde yerine gelecek isim konusunda süren tartışmalar ve eğitim camiasında yaşanan 'merak'la ilgili sorulara ilk yanıtı Sözcü18 Haber Merkezi veriyor.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve ekibi aradı-taradı ve Fen Lisesi'nin başarılı Müdürü Nazır Şahin'in koltuğuna öyle bir isim buldu ki, tam anlamıyla evlere şenlik!

Mustafa Volkan Kavak!

Kimdir bu Kavak?

İktidara yakın bir sendikanın yöneticisi ve İmam Hatip Ortaokulu'nun Müdür Yardımcısı ve Türkçe öğretmeni…

Sosyal Medya profili incelendiğinde, gırtlağına kadar siyasetin içinde siyasal İslamcı bir devlet memuru…

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Usulsüz Yapılan Yönetici Görevlendirmelerine ilişkin yönetmeliğe atıfta bulunarak uyarı yapmasına, Eğitim kurumlarına yönetici ataması yapılırken yönetmelikte belirlenen usül ve esaslara uyulmasını istemesine rağmen Muammer gizli ajandasını uygulamaya devam ediyor.

whatsapp-image-2020-06-25-at-08-07-00-001.jpeg
Fen Lisesi Müdürlüğüne aday öğretmen Mustafa Volkan Kavak (sağda)

OYSA MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN
EĞİTİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ’ derki; 

Yönetici olarak görevlendirileceklerde aranacak özel şartlar:

MADDE -10 /6
"Fen lisesi müdürlerinin matematik, fizik, kimya veya biyoloji alan öğretmenleri arasından; güzel sanatlar lisesi müdürlerinin Türk Dili ve Edebiyatı, görsel sanatlar/resim veya müzik alan öğretmenleri arasından; sosyal bilimler lisesi müdürlerinin Türk Dili ve Edebiyatı, tarih, coğrafya, felsefe, psikoloji veya yabancı dil öğretmenleri arasından; spor lisesi müdürlerinin beden eğitimi öğretmenleri arasından; mesleki ve teknik eğitim kurumu müdürlerinin okulda uygulanan meslek alanları itibarıyla atanabilecek atölye ve laboratuvar öğretmenleri arasından görevlendirilmesi esastır" der.

İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Türkçe branşında birini Fen Lisesine Müdürlüğüne nasıl teklif ediyorsunuz?

Çankırı ilinde Türkçe öğretmeni Mustafa Volkan Kavak’tan başka Fen lisesine branşı Fizik, Kimya, Biyoloji ve Matematik olan müdür adayınız mı yok? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler