Ilgaz Belediye Başkanı Öztürk'den bayram mesajı

Ilgaz Belediye Başkanı Öztürk'den bayram mesajı

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı...

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk yayımladığı bayram mesajında “Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda; başta Ilgazlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan dilerim" dedi.

Pandemi koşullarında bir bayram geçirmenin hüznünü yaşadıklarını belirten Başkan Öztürk “Belki bu bayram büyüklerimizin ellerini, küçüklerimizin gözlerini öpemeyeceğiz ama evde kaldığımız kadar, kurallara uyduğumuz kadar da kendimizi ve sevdiklerimizi bu virüsten korumuş olacağız.” diye konuştu.

“BAYRAMLARIN DUYGU BİRLİĞİNİN
EN ÜST NOKTAYA ÇIKTIĞI GÜNLERDİR”

Bayramların, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günler olduğunun altını çizen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

“İçinde bulunduğumuz şartlar gereği bu bayramı da evlerimizde geçiriyoruz. Her ne kadar eşimizi dostumuzu, hısım ve akrabalarımızı ziyaret edemesek de, ilerde hatırlandığımız, kucaklaştığımız günleri umutla bekliyoruz. Bu vesile ile muhabbet sofralarında buluşarak, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlü kıldığımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak ümidi ile ramazan bayramınızı kutluyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler