Ilgaz Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Ilgaz Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Belediye Başkanı Mehmed Öztürk'ün girişimleri sonucu Ilgaz Belediyesi araç parkına 4 yeni araç dahil oldu.

Ilgaz Belediyesi araç filosuna üç yeni araç daha dahil oldu. Belediye Başkanı Mehmed Öztürk'ün girişimleri ile mutlu sona erişen Ilgaz Belediyesi'nin araç parkına bir adet kar kürüme, bir adet tuzlama, bir adet forklift ve bir adet çöp toplama aracı dahil oldu.

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Belediye Başkanı Mehmed Öztürk; "Göreve geldiğim ilk günden bu yana Ilgaz Belediyesi'nin içinde bulunduğu şartları iyileştirme ve akabinde Ilgaz halkına daha verimli hizmetler verebilme gayreti içerisindeyim. Yaptığım çalışmalar sonunda belediyemize bir adet kar kürüme aracı ile birlikte bir adet tuzlama ve bir adet de çöp toplama aracını kazandırdık. Bölgemizin arazi şartları çerçevesinde araç parkımıza kazandırdığımız yeni araçlarımızın hizmet zincirimizde önemli eksikliklerimizi gidereceğini ve vatandaşımıza ilk elden hizmet verme şansımızı önemli ölçüde artıracaktır." dedi.

Belediye Başkanı Öztürk, sözlerini "Önümüzdeki günlerde Ilgazlı hemşehrilerime hizmet kervanımız dahilinde büyük müjdeler vereceğimizi söyleyebilirim" şeklinde tamamladı.

ilgaz-belediyesi-yeni-arac-resim-012.jpg

ilgaz-belediyesi-cop-araci-sozcu18-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler