Ilgaz Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine Ramazan süresince sıcak yemek

Ilgaz Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine Ramazan süresince sıcak yemek

Ilgaz Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahipleri için sıcak yemekler hazırlatıp tek kullanımlık özel kaplarda evlere servis yapacak.

Ilgaz Belediyesi, Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek servisi yapacak. Konuyla ilgili olarak Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk şöyle konuştu:

"Ramazan ayı süresince boyunca 7 bin 500 adet ekmek ilçemize hizmet veren Başer Ekmek, Karadeniz Ekmek, Altın Ekmek, Has Ekmek, Akbak Ekmek ve Çıtır Ekmek tarafından ücretsiz olarak karşılanacak olup kendilerine Ilgaz halkı adına teşekkür ederim. Ayrıca iftar yemeklerinin masraflarını karşılayan tüm hayırsever kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Dayanışma ve yardımlaşmanın vücut bulduğu bu topraklarda sizlere hizmet etmekten büyük kıvanç duyuyorum. Biz bize yeteriz Ilgaz...

Tüm hayırseverlerimizi ihtiyaç sahipleri ile buluşturabilme gayretindeyiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bazen bir tas çorba bazen bir tabak keşkek bazen de bir Ramazan pidesi… Sofranda olan nimetin bir parçası da komşunda olsun. Orucunu açan evladının yüzündeki gülücük komşularının çocuklarında da olsun.

Küçükken annelerimizin komşularımıza gönderdiği yemek tabaklarını taşıyarak büyüdük. Her mahallemizde gürül gürül akan hış hış suyundan bir bidon su götürelim bu zor günlerde evinden çıkamayan büyüklerimize.ilgaz-belediyesi-ramazan-ayi-iftar-yardimi-resim-012.jpg

 

Eminim ki sizler daha güzel komşuluk ve akrabalık ilişkilerini takip ediyorsunuz. Duyarlılığınız bizlere her zaman şevk veriyor. Cenab-ı Allah tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız teravih namazlarımızı, okuyacağımız Hatmi Şerif’leri, vereceğimiz sadaka ve zekatlarımızı en güzeli ile kabul etsin. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun inşallah."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler