Ilgaz dağı turizmine 6 milyon liralık yatırım

Ilgaz dağı turizmine 6 milyon liralık yatırım

Kastamonu ve Çankırı sınırlarında yer alan Ilgaz Dağı turizmine Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı desteğiyle 6 milyon liralık macera parkı tesisi yatırımı yapılacak. Yatırımla birlikte Ilgaz Dağı’nda turizmin 12 aya çıkarılması hedefleniyor.

Ilgaz Yıldıztepe Turizm Merkezinde hayata geçirilecek “Macera Parkı Projesi” için imzalar, Yıldıztepe Turizm Merkezine ait Cafeteryada atıldı.

KUZKA Desteğiyle hayata geçirilen proje için, Ilgaz Belediyesinin iştiraki olan Yıldıztepe Turizm Merkezinde, 12’den fazla oyun grubunun bulunduğu ve yaklaşık 13000 metrekarelik alanda faaliyet gösterecek olan Macera Parkı imza törenine Çankırı Valisi Sn. Abdullah Ayaz, Ilgaz Kaymakamı Sn. Osman Oğuz Ekşi ve Ilgaz Belediye Başkanı Sn. Mehmed Öztürk katıldı.

Ilgaz’ın turizmle kalkınmasına büyük önem veren ve turizmi taçlandırma gayesiyle hareket eden Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

"Macera Parkı Ilgaz’ımıza Hayırlı Olsun

Çankırı Valimiz Sn. Abdullah Ayaz Bey’i, Ilgaz Kaymakamımız Osman Oğuz Ekşi Bey’le birlikte ilçemizde ağırlayarak Yıldıztepe Turizm Merkezimizde hayata geçirmekte olduğumuz MACERA PARKI PROJESİ için imzaları attık.

Kış turizmin yanında yaz turizmiyle de taçlandıracağımız Yıldıztepe Turizm Merkezimiz için yaklaşık 13000 metrekare alan içerisinde 12’den fazla oyun grubunun bulunacağı macera parkı projemiz ilçemize hayırlı olsun.

Projemizi hayata geçirmemizde desteklerini esirgemeyen Sn. Valimiz Abdullah Ayaz ve Sn. Kaymakamız Osman Oğuz Ekşi, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Hasan Yıldız, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanımız Mustafa Cıbık Beyler ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her şey Ilgaz’ımız için…” dedi.

 

İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler