Ilgaz eski kaymakamı Yusuf Özdemir vefat etti

Ilgaz eski kaymakamı Yusuf Özdemir vefat etti

Daha önce Ilgaz ilçe kaymakamlığı görevinde bulunmuş, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi kaymakamı Yusuf Özdemir bir süredir tedavi gördüğü kanser rahatsızlığı nedeniyle evinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ILGAZ ilçesi kaymakamlığı görevinde de bulunmuş olan, Kocaeli Gölcük ilçe kaymakamı Yusuf Özdemir'e, yaklaşık 8 ay önce rahatsızlanarak kaldırılmış olduğu hastanede yapılan tetkikleri sonucu kanser teşhisi konuldu. Bir süredir tedavisi devam eden Özdemir, dün akşam saatlerinde evinde fenalaşarak kaldırılmış olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Özdemir'in vefatı nedeniyle 30 Ağustos için Gölcük'te gerçekleştirilecek konser ve diğer programlar iptal edildi.

ÇANKIRI VALİSİ TAŞOLAR, TAZİYE PAYLAŞIMINDA BULUNDU

Öte yandan, Ilgaz eski kaymakamı Yusuf Özdemir'in vefatı dolayısıyla Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, X (eski Twitter) üzerinden paylaşımda bulundu. Vali Taşolar; "Daha önce Ilgaz ilçemizde de görev yapmış olan, Kocaeli Gölcük ilçesi Kaymakamı Yusuf Özdemir'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim." dedi.

YUSUF ÖZDEMİR KİMDİR?

Yusuf Özdemir, 1970 Trabzon İli Köprübaşı İlçesi doğumludur. İlkokula Almanya'da başlayıp Trabzon Köprübaşı'nda tamamladı. Orta ve Lise eğitimini Samsun' da tamamlayan Yusuf Özdemir, 1987 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü 1991 yılında bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanlığında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Halen Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Özdemir. evli ve üç çocuk babasıydı. 8 Eylül 2022 tarihinden bu yana Gölcük ilçe kaymakamı olarak görev yapmaktaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler