Ilgaz - Kale köyüne ateş düştü!

Ilgaz - Kale köyüne ateş düştü!

Dur ihtarına uymayan sürücü polisi ezdi. Ezilen polis memuru İrfan Çimenoğlu'nun

Çankırı - Ilgaz'a bağlı Kaleköy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden merhum Çimenoğlu, bugün Kale köyünde toprağa verildi.

OLAYIN GELİŞİMİ
Ankara'da, dün gece trafik uygulaması yapan ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan bir araç, çarptığı görevli polis memurunu ağır yaralayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, dün gece Doğukent Caddesi üzerinde rutin trafik uygulaması gerçekleştiren polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Ancak araç sürücüsü ekiplerin ihtarına uymadı. Uygulama noktasında görevli polis memuru İrfan Çimenoğlu ile noktadaki bir araca çarparak kaçtı. Ağır yaralanan polis memuru hemen Özel Güven Hastanesine kaldırıldı. Ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehit polis memurunun cenazesi memleketine uğurlandı
Ankara'da Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Yıldız Evler Polis Merkezi Amirliğinde görev yaparken bir aracın çarpması sonucu şehit olan holis memuru İrfan Çimenoğlu cenaze töreni bugün Emniyet Genel Müdürlüğünde yapıldı.

Törene Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Emniyet mensupları katıldı. Evli ve bir kız çocuğu babası olan İrfan Çimenoğlu'nun cenazesi yapılan saygı duruşu ve Yenimahalle Müftüsü Eyüp Demir'in okuduğu duanın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çankırı'nın Ilgaz İlçesi Kale köyüne götürüldü.

Törende şehidin 8 yaşındaki kızı Şevval gözyaşlarını tutamazken, eşi Yasemin Çimenoğlu, "Ben ona dokunmaya kıyamıyordum annem" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Kale köyü mezarlığında toprağa verildi.

‘BABAMDAN HABERSİZ ALDIM’
Doğukent Caddesi üzerinde ‘önleyici hizmet kapsamında’ arama yapan polis memuru Çimenoğlu’nun ölümüne neden olan B.Y. gözaltına alındıktan sonra Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. B.Y.’nin polisteki ilk ifadesinde çok pişman olduğunu belirterek, “Arabayı babamdan habersiz almıştım, polisi görünce panikledim. Araç babamın çalıştığı bankaya ait. Bu nedenle panik yaptım. Kaçmak istedim, polise çarptığımı sonradan fark ettim” dediği belirtildi.

B.Y.’nin Çocuk Şubesindeki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler