Ilgaz'da bina çatısında tehlikeli çalışma heyecan yarattı

Ilgaz'da bina çatısında tehlikeli çalışma heyecan yarattı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, güçlendirme çalışması yapılan binanın çatısında her türlü güvenlik tedbirinden uzakta çalışma yapan işçinin görüntüleri heyecan yarattı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Nurettin Özdemiroğlu Caddesi üzerinde mevcut eski Ziraat Bankası binasında gerçekleştirilen 'güçlendirme' nedeniyle çatı katında yapılan hiçbir güvenlik önlemi alınmadan çalışmayı görenler heyecanlı dakikalar yaşadılar.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Ilgaz Belediyesi uhdesine geçen ve 'yeni belediye' olarak hazırlanan binanın çatısında elinde balyozla çalışan işçinin herhangi bir güvenlik önlemi almadan dakikalarca sürdürdüğü 'balyoz ile beton kırım' çalışması ulusal medyanın akşam haberlerine de konu oldu.

BAŞKAN ÖZTÜRK: YÜKLENİCİ FİRMA UYARILDI

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk; "Ben şehir dışındayım. Konuyla ilgili tarafıma gelen bilgiler doğrultusunda ihale yolu ile verdiğimiz firma yetkilisine gereken uyarılar tarafımdan yapıldı. Çalışanlar için olması gereken iş güvenliği, yüklenici firmanın uhdesinde. Bundan sonraki çalışmalarda böylesi görüntülerin olmayacağını söyleyebilirim" dedi.

'Tehlikeli görüntüleri' izlemek için - TIKLA

cankiri-ilgaz-korumasiz-calisma-resim-07.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler