Ilgaz'da spor tesislerinin inşaası tam gaz devam ediyor

Ilgaz'da spor tesislerinin inşaası tam gaz devam ediyor

Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün girişimleriyle hazırlanan projeyle Ilgaz Belediyesi Spor Tesisleri'nin inşası hız kesmeden devam ediyor.

Gençliğin korunması ve sportif faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla Ilgaz’da taşın altına elini koyan Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün girişimleriyle hazırlanan projeyle bütünleşik bir yapı içerisinde Ilgaz Belediyesi Spor Tesisleri'nin inşası devam ediyor.

Ilgaz’da sporun desteklenmesi, Ilgaz Dağıyla birlikte hayat bulan kış sporlarına alternatifler oluşturulması, değişik spor dallarında Ilgazlı gençlerin ilgili olduğu alana yönlendirilerek yeteneklerini ortaya çıkarabilmesi amaçlarıyla girişilen proje kapsamında; 1981 yılından bu yana hizmet veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait kapalı spor salonunun yıkılması sonrasında yapımı devam eden Gençlik Merkezi binası, yeni Kapalı Spor Salonu binası ve kapalı halı saha ile ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Tamamlandığında Ilgaz gençliğine büyük katkı sağlayacak tesislerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmed Öztürk şunları söyledi:

"1981 yılında yapılmış olan bina günümüzün ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak ve yetersizdi. Bu bakımdan başlattığımız çalışma ile Ilgaz’ımızda Spor Stadyumu yerleşkesine 3 yeni yapı kazandırıyoruz. 

Yeni kapalı spor salonumuza ek olarak yeni Gençlik Merkezimiz ve yeni kapalı halı sahamız Ilgazlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Yaklaşık 19 dönüm alan üzerine kurulu spor stadyumu'nun yerleşkesi içine inşa edilen 470 metrekare büyüklüğünde Gençlik Merkezi, 900 metrekare büyüklüğünde bir kapalı Spor Salonu ve bin 125 metrekare alana sahip bir kapalı halı sahayı ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

ilgaz-belediye-spor-tesisleri-insaasi-resim-05.jpg

ilgaz-belediyesi-spor-tesisleri-insaasi-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler