Ilgazspor evinde Yapraklı Belediyespor'u 3-2 ile geçti

Ilgazspor evinde Yapraklı Belediyespor'u 3-2 ile geçti

Çankırı Amatör lig futbol takımlarından Ilgaz Spor Yapraklı Belediyespor karşılaşması cumartesi günü saat: 13:00’da Ilgaz İlçe stadında oynandı.

Orta Hakem Burak Çakmak yan hakemler Batıkan Yörükoğlu ve Mert Merdani Çölgeçen’in yönettiği karşılaşmada, takımların tribünleri selamlaması ile birlikte Elazığ’da meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilmesinden sonra maç, orta hakemin düdüğü ile başladı.

Biri 14. dakikada Mustafa, ikincisi 35.dakikada  olmak üzere Ilgazspor 2 gol bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkici yarıya hızlı başlayan her iki takımdan Ilgaz Spor, Hasan Akyazı'nın ayağından 60'ncı kazandığı golle skoru 3-0 yaptı.

Orta saha oyuncularından Hasan Akyazı'nın talihsiz bir şekilde dizinden yaralanmasıyla oyun dışı kalması herkesi üzdü. Hasan’a ilk müdahale saha kenarında yapıldıktan sonra yıldız futbolcu daha sonra ambulansla hastaneye sevk edildi.

On dakika ara ile 2 gol bulan Yapraklı'nın sevinci 3'üncü gol için yetmedi. Karşılaşma Ilgazspor'un 3-2 galibiyetiyle sona erdi. Her müsabakada olduğu gibi bu müsabakada da ilçe Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı güvenlik önlemleri ise dikkat çekiciydi. 

KULÜP BAŞKANI KAYILI: HEDEFİMİZ PLAY-OFF'LARA KALMAK
Yapraklı Belediyespor galibiyeti ile grupta ilk 4 hedefini biraz daha garantileyen Ilgazspor'da yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Kasım Murat Kayılı Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Ilgazspor olarak şampiyonluk parolasıyla lige başladık. Amacımıza ulaşamazsak en azından asgari play-off grubunda yer alma. Haftayı 3 puanla kapatarak hedeflediğimiz yolda ilerliyoruz. Teknik kadromuzla birlikte futbolcularımızın sahada akıttıkları tere ek olarak Ilgazlı taraftarımızın desteği ile birlikte Ilgazspor'u layık olduğu yere taşıyacağız." dedi. Başkan Kayılı, maçta sakatlanarak sahayı terkeden Hasan Akyazı'nın önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmada yer almasının hayli zor olduğunu da bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler