İlker Yasin Solmaz Emniyet Müdürlüğünde

İlker Yasin Solmaz Emniyet Müdürlüğünde

Eşi Defne Joy Foste'in ölümü ile lili olarak bir akrabası ile birlikte Asayiş Şube Müdürü ile görüşen Solmaz'ın, yapılan soruşturma ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

Caddebostan’da Taraf Gazetesi Yazıişleri Müdürü Kerem Altan’ın evinde ölen sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’in eşi İlker Yasin Solmaz Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi. Bir akrabası ile birlikte Asayiş Şube Müdürü ile görüşen İlker Yasin Solmaz’ın eşinin ölümüyle ilgili soruşturma hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Eşinin ölümününün ardından cenaze törenine katılan ve bir daha ortaya çıkmayan İlker Yasin Solmaz, dün eşinin mezarının başında dua ederken görüntülenmişti.

Bugün bir akrabası ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen İlker Yasin Solmaz, Asayiş Şube Müdürü Yener Ülgütol’la görüştü. Yaklaşık yarım saatlik görüşme sırasında İlker Yasin Solmaz’ın eşinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturmanın seyri konusunda bilgi istediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yetkililerinin İlker Yasin Solmaz’a soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğünü anlattığı öğrenildi. İlker Yasin Solmaz’ın bu cevabın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nden ayrıldı.

Ayrılışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırmayan İlker Yasin Solmaz, "Bugüne kadar hiçbir basın kuruluşuna konuşmadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler