İnci Taneleri'ndeki pavyon dansı tartışma yarattı

İnci Taneleri'ndeki pavyon dansı tartışma yarattı

'İnci Taneleri' dizisinde 'Dilber' karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

KANAL D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri'nde 'Dilber' karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyondaki dansı sosyal medyada bir akım oluşturdu. Herkes o dansı taklit etti, bazıları da dizinin yayından kaldırılmasını ve pavyonların kapatılmasını istedi.

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir ve Mil-Diyanet-Sendikası dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'e başvuru yaptıklarını açıkladı.

"Pavyonlar ve genelevler kapatılmalı" diyen iletişim uzmanı Sevda Türküsev ile Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca da birbirine girdi.

Akalın "Tövbe nereye gidecek insanlar" ifadesini kullandı.

Işın Karaca "Seks ya da meşrep eğlence utanılacak bir şey değil Sevda. Sana ne millet pavyona ya da kerhaneye gitmek istiyorsa..." dedi.

Deniz Seki "İnsanlar iyice delirdi. Pavyonlar kapatılırsa tecavüzler, pislikler daha çok artar" diye konuştu.

Melek Mosso da akım olan dansla ilgili "Pavyonlar kadın sömürüsünün yapıldığı Türkiye'deki başlıca yerler. Bunun güzellemesini yapmak hoş değil. Bir ayıp bence kötü tarafımız arka sokaktaki bir mahalle gibi. Tamam keyif alabilirler, onların işi olabilir ama insanın yüzüne tavırlarına yansıyan bir acı var. O acıyı görebiliyorsun" ifadelerini kullandı.

melek-mosso-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler