İngiltere ve ABD seyirciyi uyuttu: 0-0

İngiltere ve ABD seyirciyi uyuttu: 0-0

Dünya Kupası'na görkemli İran galibiyetiyle başlayan İngiltere, ABD karşısında varlık gösteremedi. İki takım da tur şansını son maça bıraktı.

2022 Dünya Kupası B Grubu ikinci maçında İngiltere ile ABD karşı karşıya geldi. Zorlu maç 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

Gruptaki ilk maçında İran’ı 6-2’lik skorla deviren İngiltere, ABD karşısında beklentilerin çok uzağında bir oyun sergiledi. İlk şutunu 45+1’de çeken İngiltere maç boyunca etkisiz bir görüntü verdi. ABD de 90 dakika boyunca 1 kez isabetli şut çekebilirken, ilk yarıda Christian Pulisic’in bir şutu direkten döndü.

Golsüz beraberlikle sona eren maçın ardından İngiltere 4 puana ulaştı ve gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. İngiltere, Galler’i yenerse veya berabere kalırsa tur atlayacak. Yenilgi halinde, İran ve ABD arasındaki maçın sonucuna göre sıralaması ve tur atlama şansı kesinleşecek. ABD ise, 2 puanla üçüncü sırada kaldı. Gruptaki son maçını İran ile oynayacak olan ABD, galip gelmesi halinde üst tura yükselecek.

Öte yandan, Antalyaspor’un ABD’li forveti Haji Wright, ilk 11’de başladığı maçta 83 dakika sahada kaldı ve başarılı bir performans sergiledi.

Dünya Kupası 2022'de günün sonuçları

A GRUBU / Hollanda 1-1 Ekvador
A GRUBU / Katar 1-3 Senegal
B GRUBU / Galler 0-2 İran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler