İpeksoy Termal Resort&SPA Otel Çankırı/Kurşunlu'da hizmete giriyor

İpeksoy Termal Resort&SPA Otel Çankırı/Kurşunlu'da hizmete giriyor

Yaklaşık bir yıldır yenilenme çalışmaları devam eden, Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi Çavundur'da bulunan İpeksoy Termal Resort&SPA Otel, Mart 2021'de yerli ve yabancı turistlerin hizmetine girecek...

Çankırı’nın en ünlü oteli olan ancak uzun süredir hem bakımsızlık hem de bazı yönetim sıkıntıları yüzünden atıl vaziyette hizmete kapalı olan eski adıyla Çavundur Termal Otel, İpeksoy Şirketler Grubu tarafından yenilenerek yeniden misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kentin en bilinen ve turizm açısından kente büyük bir marka değeri oluşturan tesis, avantajlı konumuyla misafirlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor. Birçok ili birbirine bağlayan otoyol üzerinde olan İpeksoy Termal Resort&SPA Otel, günün yorgunluğunu atmak ve şifa bulmak isteyen misafirlerine çok avantajlı bir konaklama hizmeti sunacak.

Tesisin yeniden ayağa kaldırılması konusunda fikir alışverişi yapan İpeksoy Şirketler Grubu Genel Müdürü Mustafa Anaçal "Grup olarak Çankırı'ya böylesi bir tesis kazandırmanın onurunu ve de mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Anaçal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çankırılı olarak doğup büyüdüğümüz topraklara yatırım yapma kararı aldığımız ilk günden bu yana geçen yaklaşık bir yıllık süre içerisinde yaptığımız planlama doğrultusunda bazı aksamalar yaşasak da hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde ilerliyoruz. Şayet son dakika bir aksaklık yaşanmazsa Mart'ın ilk haftasında tesisi müşterilerimizin hizmetine açacağız.

Hizmete girmekle birlikte bölgeye gerek istihdam gerekse ekonomik yönden önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyorum. Bölgede varlığı bilinen ancak yeterli düzeyde müşteri memnuniyeti sağlanamayan sektörümüzde, Çankırı'nın gururu olmayı hedefleyen tesisimiz bunu başarmakta pek de zorlanmayacak. Tesislerimizden hizmet alacak olan müşterilerimiz gerek tesisimizle ilgili gerekse Çankırı ile ilgili olarak güzel duygu ve düşüncelerle bölgemizin tanıtımına katkıda bulunacaklar."

 

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler