İrfan Dinç'in kara kutusu 'ballı koltuk' yolunda!

İrfan Dinç'in kara kutusu 'ballı koltuk' yolunda!

Çankırı'da 3 dönem AKP'den belediye başkanlığı yapan İrfan Dinç'in bazılarınca 'sağ kolu' bazılarınca da 'kara kutusu' konumundaki Muharrem Ovacıklı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanması yönünde çalışmaların başladığı öğrenildi.

Çankırı'da üç dönem belediye başkanlığı yapan İrfan Dinç'in mesai verdiği süreçte kamuoyunca "Başkan Dinç'in kara kutusu' olarak değerlendirilen Muharrem Ovacıklı'nın halen İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevde bulunan Mustafa Karatatar'ın emekliye ayrılması nedeniyle boşalacak koltuğa "bir numaralı" aday olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Halen Çankırı Belediyesi'nde görevli Muharrem Ovacıklı'nın, emekliye ayrılarak boşalacak olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanması yönünde bölge milletvekilleri arasında görüş ayrılıkları yaşandığı da siyasi kulislerde dillendirilmekte.

KAMUOYUNDA İRFAN DİNÇ'İN KARA KUTUSU OLARAK BİLİNİYOR
Çankırı kamuoyunda, siyasi kulislerde Muharrem Ovacıklı ile ilgili iddialar saymakla bitmeyecek düzeyde. Aynı zamanda Bem-Bir-Sen'in Çankırı İl Başkanı da olan Ovacıklı ile ilgili önemli iddialar arasında İrfan Dinç'in Belediye Başkanlığı döneminde kendisine en yakın kurmayları arasında bulunması nedeniyle, gerek müteahhitler gerekse belediyeden ihale alan şirketlerle ilgili ilişkilerinin masaya yatırılması gerektiği çokça dile getirilmişti.

"OVACIKLI KONUŞURSA İRFAN DİNÇ'İN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKACAKTIR"
Yaşanan gelişmeler ışığında görüşlerini dile getiren Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki; "Muharrem Ovacıklı ismi Çankırı için, 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişimi öncesi belediye çatısı altında yapılan çok sayıda kirli icraatin en önemli tanığı olması asla gözardı edilemez! Muharrem Ovacıklı konuşursa İrfan Dinç'in gerçek yüzü ortaya çıkacaktır! Buna yürekten inanıyorum. Ancak hangi güç ya da hangi odaklar İrfan Dinç'in geçmişteki kirli icraatlerini örtmekte bugüne kadar başarılı oldularsa, yine aynı güç odakları bugün Muharrem Ovacıklı'yı korumakta, kollamakta ve kendisine yeni payeler kazandırma yönünde ter akıtmaktalar! Yaşananları şaşkınlıkla izliyorum" dedi.

Konuyla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde de aktarmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler