İrfan Dinç'in ödülünü Başkan Esen'e verdiler!

İrfan Dinç'in ödülünü Başkan Esen'e verdiler!

Çankırı Belediyesi, Türkiye’de tarihi kent dokularının korunması alanındaki en önemli kurumlardan biri olan Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Müze Özendirme Yarışması’nda iki ayrı ödüle layık görüldü.

455 Üye belediyeye sahip Tarihi Kentler Birliğince bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Müze Özendirme Yarışması' ödül töreni, 18 Haziran Salı günü İstanbul - Pendik Divan İstanbul Asia Otel’ de gerçekleştirildi. Ferit Akalın Radyo ve İletişim Müzesi ile Tarihi Çamaşırhane Müzesi sunum metinleri, fotoğrafları, tanıtım videoları ve görselleri ile yarışmaya katılan Çankırı Belediyesi’nin çalışmaları ödüle layık görüldü.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ödül töreninde yaptığı konuşmada; "Bu müzelerin Çankırı’ya kazandırılmasında büyük emek veren eski Belediye Başkanı İrfan Dinç’e, yapımında ve yarışmaya hazır hale getirilmesinde emeği geçen çalışanlara teşekkür ederim" dedi. 

GEL DE YAŞANAN ŞU DURUMA SESSİZ KAL!

Olacak iş değil lakin olmuş! Hem de Çankırı'yı sel götürürken! Konuyla ilgili Sözcü18'in soruları şöyle:

- Sayın Başkan; Böylesi bir konuşma yapmak için ayağınızdaki çizmeleri çıkartıp koşa koşa İstanbul'a mı gittiniz? Organizasyona Belediye Başkan Yardımcılarınızdan birini, hatta hatta bürokratınız Eğitim-Kültür Müdürünü gönderseydiniz çok daha iyi olmaz mıydı? Ödülü o alsaydı da siz de böylesi bir konuşma yapmak zorunda kalmasaydınız çok daha iyi olmaz mıydı?

Sorularımıza Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'den yanıt gelirse bu sayfalarda yayınlayacağımızın bilinmesini isteriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler