İrfan Dinç'ten il genel meclis üyelerine Kıbrıs tatili!

İrfan Dinç'ten il genel meclis üyelerine Kıbrıs tatili!

27 İl Genel Meclis üyesinden 18'i yarın sabah saat 09.00'da Ankara - Esenboğa Havaalanı'ndan 5 günlük tatil için Kıbrıs'a gidiyor.

İnanılır gibi değil ama gerçek... İrfan Dinç Başkanlığını yaptığı Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği'nin organizasyonu ile 18 il genel meclis üyesini 5 günlük tatil amacıyla Kıbrıs'a gönderiyor. Başkan Dinç'in geziye katılmayacağı öğrenildi.

AKP'DEN 8, MHP'DEN 1 ÜYE KIBRIS'A GİTMİYOR!
Çankırı İl Genel Meclisi'nin 27 üyesinden 9'u Başkan İrfan Dinç'in organize ettiği ve gezi masraflarının Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği bütçesinden ödendiği Kıbrıs turuna katılmıyor. AK Parti grubundan 8 ve MHP grubundan Ali Gökçe'nin uçak korkusu yüzünden katılmadığı gezi programı 5 gün sürecek. 

AK Parti Grubu'ndan Kıbrıs tatiline katılmayan isimler; Ruhi Şeker (Başkan), Hüseyin Çetiner, Abdulkadir Şimşek, Bekir Kale, Ahmet Ünaldı, Mahir Özdemir, Tuğrul Kaya ve Cengiz Öngel.

KIBRIS TATİLİNİN ARKA PLANI
Haber Merkezimizin konuyla ilgili olarak yaptığı araştırmaya göre; Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için 'milletvekili aday adaylığı' projesi hayattayken, mevcut il genel meclis üyeleriyle uzun vadeli plan ve kendisine destek sağlamaları konusunda ısınma turları gerçekleştiriyordu.

O günlerde İl Genel Meclis üyelerine bir yemek organizasyonu gerçekleştiren Başkan Dinç, bazı meclis üyelerinin talepleri doğrultusunda böylesi bir tatil programının startını verdi. Sonrasında AK Parti Genel Merkezi'nden çıkan 'belediye başkanları milletvekili olmak için görevlerinden istifa etmeyecekler' uyarısı üzerine planları suya düşen Başkan Dinç, yapılan organizasyonu da bozma ihtiyacı hissetmedi.

9 Mart 2015 Pazartesi sabah saat 09.00'da Esenboğa Havaalanı'ndan Kıbrıs'a uçacak olan gezi heyetinde 18 İl Genel Meclis üyesinin macerası nasıl bitecek hep birlikte göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler