İş Güvenliğinde Tek Kullanımlık Tulum

İş Güvenliğinde Tek Kullanımlık Tulum

İnovastil; Kuruluşundan bu güne kadar ucuz tek kullanımlık ürünleri sektöründe önde gelenler arasında olmayı başarmıştır.

İş önlükleri, iş ve işçi tulumları başta olmak üzere ucuz tek kullanımlık ürünler ve koruyucu ürünlerin kullanımını yaygınlaştırmaya sağlayan İnovastil, tek kullanımlık tulum, tek kullanımlık önlük, tek kullanımlık kolluk, tek kullanımlık sedye örtüsü, tek kullanımlık bone, nitril eldiven, tek kullanımlık medikal ürünleri ve şapka olmak üzere tek kullanımlık ürünlerini toptan ve perakende satışlar için hizmetinize sunmaktadır.

Ucuz Tek Kullanımlık Ürünlerin Avantajları ve Kullanıldıkları Yerler Nelerdir?
Firma kuruluşundan bu güne kadar ucuz tek kullanımlık ürünleri sektöründe önde gelenler arasında olmayı başarmıştır. İnovastil bu başarısına iş güvenliğinize verdiği önem ilkesi ile ulaşmıştır. İş ve işçi güvenliği kapsamında koruyuculuğu ve hijyeni bakımından kullanılması zorunlu olan ucuz tek kullanımlık ürünleri başta sağlık sektörü olmak üzere bir çok alanda tercih edilmekte ve firmamızın sektör çalışanlarını bilgilendirme amaçlı tanıtımları
ile yaygınlaşmaktadır. İnovastil, kullan at ürünlerin satışı ve pazarlamasında müşteri memnuniyeti odaklı hareket ederek ürün kalitesi ayrıca hizmeti ile sektörde bilinen ve tercih edilen bir firma konumundadır.

İnovastil, tek kullanımlık tulum ve önlükleri Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela de denilen malzemeden imal edilmektedir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmekte ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan bu kumaş, 130 ile 140 dereceye
kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici yada su geçirmez özelliktedir. Ayrıca güneş ışınlarına dayanıklı ve antibakteriyeldir.

Ucuz Tek Kullanımlık Ürün Siparişleriniz İçin
İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. Rakipleriniz ya da potansiyel müşterileriniz için şüphesiz ilk izlenim önemlidir ve işinizi nedenli profesyonel yaptığınızı gösterir. Sizler de İnovastil ailesine katılarak işinizi ve işçinizi olası risklere karşı koruyan, hijyen sağlayan tek kullanımlık ürünleri kullanın. Siparişleriniz için https://inovastil.com ziyaret edebilir ya da 0216 390 2222 ve 0534 854 6303 iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

inovastil-reklam-resim-04.jpg

(Bu bir reklam'dır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler