İş insanı Ender Mıcık'tan İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'a destek çağrısı

İş insanı Ender Mıcık'tan İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'a destek çağrısı

İstanbul'da yaşayan Çankırılı iş insanı Ender Mıcık, 9 Nisan Pazartesi günü yapılacak İTO Meslek Komitesi seçimlerinde 3. Komite adayı olarak hemşehrilerinden destek istiyor.

Oyuncak sanayiinin önde gelen firmalarından UNİVERSAL İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti sahiplerinden Ender Mıcık, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meslek Komitesi seçimlerinde, Oyuncakçılar, Hediyelikçiler ve Bujitericiler Meclis (3. Komite) adaylığı çalışmalarına devam ediyor. İş insanı Ender Mıcık sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "İstanbul'da yaşayan kıymetli hemşehrilerimin desteğine ihtiyacım var. Onların şahsım verecekleri destekle iş dünyasında yaşadığımız sorunların çözümü yolunda ter akıtacağımı bilmelerini isterim" dedi. İş insanı Ender Mıcık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli Çankırılı Hemşehrim; 9 Nisan 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meslek Komitesi seçimlerinde; Oyuncakçılar, Hediyelikçiler ve Bujitericiler Meclis (3. Komite) adayıyım.

Sizlerden ricamdır; Başta şahsınız olmak üzere yakın çevrenizde ADAY olduğum meslek grubunda faaliyet gösteren İstanbul Ticaret Odası üyesi dostlarımızdan şahsıma destek talebinde bulunmanızdır. Vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı ve de mutlu günler dilerim."

30226443_441757046263860_8494445873053662456_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler