İş insanı Mehmet Kaplan, MHP'den milletvekili aday adayı

İş insanı Mehmet Kaplan, MHP'den milletvekili aday adayı

Çankırı insanının yakından tanıdığı iş insanı Mehmet Kaplan, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM milletvekili seçimi öncesi 'milletvekili aday adayı' başvurusunu gerçekleştirdi.

14 MAYIS Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile 28'inci dönem TBMM milletvekili genel seçimlerine giden yolda, milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin dolmasına 24 saat kala Çankırılı iş insanı Mehmet Kaplan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nden milletvekili aday adayı oldu.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin telefonla ulaştığı iş insanı Mehmet Kaplan'a "Neden milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundunuz?" sorusuna Kaplan şöyle cevapladı:

"Ben bu toprakların emekçi ve de Milliyetçi Hareket Partisi'ne aklımla, gönlümle, işimle aşımla sevdalıyım. Bugüne kadar inşaat sektörüyle ilgili yurt dışında edindiğim tecrübeleri yaşadığım Çankırı'da uygulamaya sokarak konut sektöründe örnek projelere imza atmanın gayretinde oldum. Benim parayla-pulla işim yok. Bir oğlum yüksek inşaat mühendisi bir diğer oğlum mimar... Ben bundan sonraki yaşamımı fırsat verildiği takdirde Çankırı'ya hizmet etme yolunda harcama düşüncesindeyim. Listeye girip girmemem önemli değil. Benim yerime Çankırı'da yaşayan, bizimle birlikte sokağın havasını teneffüs eden isimler yazılsın, atımla-arabamla, paramla-pulumla onların kazanması için çalışayım. Ancak bunun aksi olursa köyüme gider evimde otururum."

mehmet-kaplan-mhp-aday-adayi-resim-03.jpg

devlet-bahce-mehmet-kaplan-cankiri-resim-03-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler