İsmail Hakkı Esen'den İl Başkanlığı ve Merkez İlçe'ye iade-i ziyaret

İsmail Hakkı Esen'den İl Başkanlığı ve Merkez İlçe'ye iade-i ziyaret

MHP Çankırı il kongresi öncesi ve sonrasında ortaya atılan iddialarla birlikte İl Başkanı Ahmet Kurt ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen arasındaki buzların eritilmeye çalışılması nasıl sonuçlanır bilinmez ama bugün bir daha atıldı.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Kongresi öncesi ve sonrasında ortaya atılan "Başkan Esen ile İl Başkanı Kurt arasında soğuk rüzgarlar esiyor" iddiaları giderek yerini 'normalleşme'ye bırakıyor.

İl Kongresi sonrasında beraberinde MHP Çankırı milletvekili Pelin Yılık ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret eden MHP İl Başkanı Ahmet Kurt, bugün Başkan Esen'i beraberinde Korgun ve Yapraklı belediye başkanlarını da ağırladı.

"BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ"

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda; "Partimizin kıymetli il ve ilçe başkanlarını Korgun ve Yapraklı'nın çalışkan belediye başkanları ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

hakki-esen-ziyaret-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
48 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler