İsrailde trende yangın: 40 yaralı

İsrail'de trende yangın: 40 yaralı

İsrail'de Nahariya'dan Tel Aviv'e gitmekte olan trende çıkan yangında, 40'dan fazla yolcu yaralandı.

İsrail'de Nahariya'dan Tel Aviv'e gitmekte olan trende çıkan yangında, 40'dan fazla yolcu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre 400 kişinin seyahat ettiği yolcu treninde yangının muhtemelen motorların birinde meydana geldiği şeklinde. Çıkan yangınla birlikte yolcularda yaşanan panik ve tren kapılarının açılmaması sonucu birçok yolcunun kendisini pencereden dışarıya atarak yaralandığı şeklinde.

Yolculardan biri, Ynet haber sitesine, sondan üçüncü vagonda aniden bir patlama sesi duyduklarını ve tüm vagonların bir anda keskin bir dumana boğulduğunu, trenin durmasıyla herkesin panik içinde kendisini dışarı attığını belirtti.

Bir başka yolcu ise yolcuların bazılarının diğer vagonlara kaçtıklarını, bazılarının trenin camlarını kırıp dışarı atladıklarını ifade etti.

İsrail demiryollarının eski bir çalışanı ise trende bir uyarı sisteminin bulunmadığını, makinistin ancak yolcuların çığlıklarını işittikten sonra treni durdurduğunu sandığını kaydetti.

İsrail radyosu ise Ulaştırma Bakanlığının olayı soruşturmak üzere bir komisyon oluşturulmasını planladığını duyurdu.

İsrail'de en son tren kazası 5 ay kadar önce meydana gelmiş, tren ile bir minibüsün çarpışması sonucunda 7 kişilik bir aile yok olmuştu. (kaynak: ajanslar)  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler